Ontstaan praktijk Wad 'n Klank


Welkom op de website van Praktijk Wad ’n Klank. Wat leuk dat je er bent! Fijn dat je de tijd neemt om met mij kennis te maken.

 

Ik zal proberen kort te vertellen wie ik ben en hoe Praktijk Wad ’n Klank is ontstaan. Mijn naam is Daphne en samen met mijn gezin woon ik in het prachtige Harlingen, stad aan het Wad. Een paar jaar terug hoorde ik voor het eerst klankschalen bij yoga. Daar is de basis gelegd voor wat ik nu doe. Ik ontdekte namelijk dat het voor mij zeer ontspannend werkt als ik klankschalen hoor. En langzaamaan begon het te kriebelen of ik dat niet aan kon bieden aan anderen.

 

In het jaar 2022 waren de kriebels zo erg geworden dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken. Ik heb mij ingeschreven bij de Academie voor Klank en ben de opleiding Integraal Klankwerk gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik heel veel dingen geleerd op het gebied van klank en wat je er mee kunt doen. Hoofdingrediënt waren klankschalen maar er kwam nog veel meer langs.

 

Voor mij bleek het belangrijkste onderdeel van de opleiding het leren geven van een klankmassage. Heerlijk om te ondergaan maar eigenlijk nog fijner om te mogen geven. Omdat ik dit vaker wilde doen ben ik mensen in mijn omgeving gaan uitnodigen als proefpersoon. Ik genoot hiervan maar de proefpersonen ook. Ik heb veel blije, ontspannen gezichten mogen zien ontwaken op mijn behandeltafel. Iedere keer kwamen de personen weer met andere, nieuwe ervaringen en gewaarwordingen uit de klankbeleving. Vandaar dat ik ondertussen regelmatig benoem dat geen klankmassage hetzelfde is. Zelfs niet bij dezelfde persoon!

 

Omdat ik zoveel plezier en energie haalde uit het geven van klankmassages heb ik de knoop doorgehakt en ben ik mijn praktijk gestart met het aanbieden van klankmassages.

 

Ondertussen is mijn aanbod flink uitgebreid en heb ik al allerlei mooie diverse activiteiten mogen doen. Er is zo ongelooflijk veel mogelijk en het is supermooi om al pratende tot nieuwe ideeën te komen die dan vervolgens ook nog uitvoerbaar blijken! 

 

Bij dezen nodig ik je uit om rustig rond te kijken op mijn website en zeker contact op te nemen als je vragen hebt of langs wil komen voor een afspraak. Je bent van harte welkom!

 

Veel liefs, 

Daphne